Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foi de ciocolată | 1,400 | kg | Vero Dark Select |
0,800 | kg | ouă | |
0,400 | kg | apă | |
0,300 | kg | ulei | |
Cremă de fistic | 1,500 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,700 | kg | Rosette | |
Glazură și decor | Chocolatier Pistacchio | ||
fistic |
Mod de lucru
Foi de ciocolată
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7-8 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Cremă de fistic
Se încălzește la bain marie, Chocolatier Pistacchio și se adaugă în Rosette spumată. Se aplică ¾ din cantitatea de cremă pe prima foaie și ¼ din cantitatea de cremă pe a
doua foaie.
Mod de asamblare
• blat
• cremă
• blat
• cremă
• glazură
• decor
Produse
Green Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Chocolatier Pistacchio
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust autentic de fistic.
Vero Dark Select
Mix pulverulent cu pudră de cacao, destinat foilor de prăjituri și checurilor, cu textură umedă.