Mango Tart
Mango Tart
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pate sucree | 0,258 | kg | unt |
0,163 | kg | zahăr pudră | |
0,055 | kg | făină de migdale | |
0,001 | kg | sare | |
0,095 | kg | ouă | |
0,350 | kg | făină | |
0,080 | kg | cacao | |
Cremă de mango | 0,400 | kg | Cream Mango |
0,600 | kg | Panna Cotta | |
Glazură și decor | Miroir Aroma Neutral | ||
decorațiuni Bon Ton | |||
fr |
Mod de lucru
Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după se întinde o foaie de grosime 3 mm și se decupează în formă de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.
Cremă de mango
Se încălzește la bain-marie, Panna Cotta, după care încorporăm Cream Mango, omogenizăm și turnăm în forma de tartă.
Mod de asamblare
- Pate sucree
- Cremă
- Decor
Produse
Panna Cotta
Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.