Rețete Rețete

Mango Tart

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pate sucree 0,258 kg unt
0,163 kg zahăr pudră
0,055 kg făină de migdale
0,001 kg sare
0,095 kg ouă
0,350 kg făină
0,080 kg cacao
Cremă de mango 0,400 kg Cream Mango
0,600 kg Panna Cotta
Glazură și decor Miroir Aroma Neutral
decorațiuni Bon Ton
fr

Mod de lucru

Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după se întinde o foaie de grosime 3 mm și se decupează în formă de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.

Cremă de mango
Se încălzește la bain-marie, Panna Cotta, după care încorporăm Cream Mango, omogenizăm și turnăm în forma de tartă.

Mod de asamblare

  • Pate sucree
  • Cremă
  • Decor
Mango Tart

Produse

Panna Cotta

Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.

Cream Mango

Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.