Rețete Rețete

Mango&Raspberry Fusion

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de fistic 0,500 kg Green Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,065 kg ulei
0,090 kg apă
Cremă de fructe de pădure 0,800 kg Patissier Forest Fruit
0,400 kg Rosette
0,100 kg Panna Cotta
Foaie de vanilie 0,300 kg Genoise ES
0,300 kg ouă
Cremă de mango 0,800 kg Cream Mango
0,400 kg Rosette
Glazură și decor Farcitura Raspberry
decorațiuni Bon Ton
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie de fistic
Se mixează cu telul toate ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 4-5 minute.

Cremă de fructe de pădure
Se spumează Rosette după care încorporăm Patissier Forest Fruit și omogenizăm iar la final încorporăm Panna Cotta încălzită.

Foaie de vanilie
Se spumează cele două ingrediente cu ajutorul telului timp de 7 minute după care se toarnă în tavă 60/40 tapetată cu hârtie de copt și se coace la 200°C pentru 5 minute.

Cremă de mango
Semispumăm Rosette după care încorporăm Cream Mango.

Mod de asamblare

  • foaie de fistic 
  • cremă de fructe de pădure
  • foaie de vanilie
  • cremă de mango
  • glazură
  • decor
Mango&Raspberry Fusion

Produse

Green Velvet Cake

Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.

Panna Cotta

Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.

Cream Mango

Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).