Mango Pistachio Glaze
Mango Pistachio Glaze
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pate sucree | 0,258 | kg | unt |
0,163 | kg | zahăr pudră | |
0,055 | kg | făină de migdale | |
0,001 | kg | sare | |
0,095 | kg | ouă | |
0,380 | kg | făină | |
0,050 | kg | cacao | |
Foaie | 0,500 | kg | Green Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apă | |
Cremă de fistic | 0,400 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,400 | kg | Rosette | |
0,010 | kg | gelatină | |
0,050 | kg | apă | |
Mousse de ciocolată albă și mac | 0,300 | kg | lapte |
0,100 | kg | gălbenuș de ou | |
0,400 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
0,450 | kg | Rosette | |
0,020 | kg | gelatină | |
0,050 | kg | Mohn Quick | |
Inserție cremă de mango | 0,400 | kg | Cream Mango |
0,250 | kg | Rosette | |
0,007 | kg | gelatină | |
0,035 | kg | apă |
Mod de lucru
Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore apoi se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Cremă de fistic
Încălzim Chocolatier Pistacchio și îl încorporăm în Rosette spumată iar la final se încorporează gelatina hidratată și topită. Mousse de ciocolată albă și mac Punem laptele împreună cu gălbenușul pe foc până ajungem la temperatura de 70°C după care turnăm peste Arabesque Blanc 29. După temperare, adugăm Rosette spumată, gelatina hidratată și topită iar la final încorporăm lejer Mohn Quick.
Inserție cremă de mango
Încorporăm Cream Mango în Rosette spumată iar dupa omogenizare adăugăm gelatina hidratată și o încorporăm lejer după care turnăm în mulajul de silicon.
Glazură
Se încălzește la Bain Marie Chocolatier Pistacchio și se toarnă glazura.
Mod de asamblare
- pate sucree
- foaie
- cremă
- inserție
- mousse
- decor
- glazură
- cremă
Produse
Green Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Arabesque Blanc 29
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.
Chocolatier Pistacchio
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust autentic de fistic.