Rețete Rețete

Mango Lemon Fusion

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pate sucree 0,258 kg unt
0,163 kg zahăr pudră
0,055 kg făină de migdale
0,001 kg sare
0,095 kg ouă
0,430 kg făină
Cremă de brânză 0,200 kg Zeesan Curd Cheese
0,200 kg apă
0,650 kg Rosette
0,150 kg Panna Cotta
Inserție de mango și fructul pasiunii 0,500 kg Panna Cotta
0,200 kg Farcitura Passion Fuit
0,200 kg Fruit Filling Mango
Glazură tip oglindă 0,100 kg apă
0,100 kg zahăr
0,050 ml lapte condensat
0,010 kg gelatină
0,150 kg Arabesque
0,015 kg colorant alimentar

Mod de lucru

Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.

Cremă de brânză
Se hidratează Zeesan Curd Cheese după care se încorporează Rosette spumată și Panna Cotta ușor fierbinte.

Inserție de mango și fructul pasiunii
Încălzim Panna Cotta după care încorporăm Farcitura Passion Fruit și Fruit Filling Mango blendat în prealabil, se toarnă în mulaj și se lasă la congelator minim 6 ore sau peste noapte.

Glazură tip oglindă
Se fierbe un sirop din apă și zahăr care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final adăugăm gelatina hidratată și emulsionăm cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mango Lemon Fusion

Produse

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Panna Cotta

Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Arabesque Blanc 29

Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.