Fuzzy Peach
Fuzzy Peach
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Toffee Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apă | |
Mousse de ciocolată albă | 0,300 | kg | lapte |
0,100 | kg | gălbenuș de ou | |
0,400 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
0,450 | kg | Rosette | |
0,020 | kg | gelatină | |
Insertie de piersică | 0,500 | kg | Frutapaste Peach |
Glazură și decor | Spray Velvet Peach | ||
fructe proapete |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5 - 6 minute.
Mousse de ciocolată albă
Punem laptele împreună cu gălbenușul pe foc până ajungem la temperatura de 700°C și turnăm după peste Arabesque Blanc 29. După temperare adăugăm Rosette spumată și
gelatina hidratată și topită.
Mod de asamblare
- blat
- cremă
- inserție
- cremă
- glazură
- decor
Produse
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Arabesque Blanc 29
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.
Toffee Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de toffee.