Forest Fruit Bites
Forest Fruit Bites
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,400 | kg | Purple Velvet Cake |
0.300 | kg | ouă | |
0,045 | kg | ulei | |
0,060 | kg | apă | |
Cremă de mac | 0,500 | kg | Rosette |
0,100 | kg | Chocollina White | |
0,200 | kg | Mohn Quick | |
Glazură și decor | 0,500 | kg | Chocolina White |
0,100 | kg | Satina White | |
fructe proaspete | |||
decorațiuni Bon Ton |
Mod de lucru
Foaie
Ingredientele se mixează cu telul timp de 5 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 4 minute.
Cremă de mac
Chocollina White se încălzește la bain marie și se încorporează în Rosette spumată, iar la final se adaugă Mohn Quick.
*** Prăjitura se montează în cercuri de monoportie, iar după stabilizare se taie în 2 pe verticală.
Glazură
Satina White se topește și se încorporează în Chocollina White încălzită în prealabil la bain-marie.
Mod de ansamblare:
- foaie
- cremă
- blat
- foaie
- glazură
- decor
Produse
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.