Duo de Creme Mango
Duo de Creme Mango
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 1,000 | kg | Green Velvet Cake |
0,650 | kg | ouă | |
0,130 | kg | ulei | |
Cremă de ciocolată | 0,350 | kg | Arabesque Noir 58 |
0,350 | kg | Panna Cotta | |
Cremă de mango | 0,300 | kg | Cream Mango |
0,250 | kg | Rosette | |
Glazura | 0,300 | kg | Palleta Apricot |
0,200 | kg | Cream Mango |
Mod de lucru
Blat
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Cremă de ciocolată
Se încălzește la Bain Marie, Arabesque Noir 58 și Panna Cotta iar după omogenizare se toarnă în formă și se lasă la congelator.
Cremă de mango
Semispumăm Rosette și încorporăm în Cream Mango.
Mod de asamblare
- blat fistic
- cremă de ciocolată
- cremă de mango
- glazură
Produse
Green Velvet Cake
Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.
Panna Cotta
Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Arabesque Noir 58
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 58% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată neagră, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.