Donut Cake
Donut Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat de gogoși | 0,500 | kg | Purple Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,090 | kg | apă | |
0,065 | kg | ulei | |
Cremă de vanilie | 0,250 | kg | Milano Cream Vanilla |
0,500 | kg | apă | |
Glazură și decor | Chocollina White | ||
decorațiuni Bon Ton | |||
fructe proaspete | |||
flori proaspete |
Mod de lucru
Aluat de gogoși
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în forma de silicon tip gogoașă aproximativ 0,035 kg în fiecare formă. Se coace la 140°C timp de aproximativ 25 de minute.
Cremă de vanilie
Se spumează cu ajutorul telului pentru 5 minute la viteza mare.
Mod de asamblare
- aluat de gogoși
- cremă
- glazură
- decor
Produse
Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Milano Cream Vanilla
Pudră instant, pentru prepararea la rece a cremelor cu aromă de vanilie, destinată umplerii şi decorării produselor de patiserie și cofetărie.