Rețete Rețete

Donut Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat de gogoși 0,500 kg Purple Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,090 kg apă
0,065 kg ulei
Cremă de vanilie 0,250 kg Milano Cream Vanilla
0,500 kg apă
Glazură și decor Chocollina White
decorațiuni Bon Ton
fructe proaspete
flori proaspete

Mod de lucru

Aluat de gogoși
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în forma de silicon tip gogoașă aproximativ 0,035 kg în fiecare formă. Se coace la 140°C timp de aproximativ 25 de minute.

Cremă de vanilie
Se spumează cu ajutorul telului pentru 5 minute la viteza mare.

Mod de asamblare

  • aluat de gogoși
  • cremă
  • glazură
  • decor
Donut Cake

Produse

Chocollina White

Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Milano Cream Vanilla

Pudră instant, pentru prepararea la rece a cremelor cu aromă de vanilie, destinată umplerii şi decorării produselor de patiserie și cofetărie.