Rețete Rețete

Chocolate Butterfly

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Fantasy Orange Cake
0,175 kg ouă
0,075 kg ulei
0,125 kg apă
Cremă de mango 0,700 kg Cream Mango
Glazură și decor 0,400 kg Chocolatier Profi Nero
decorațiuni Bon Ton

Mod de lucru

Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 8 minute.

Cremă de mango
După omogenizare, Cream Mango se întinde pe foaia de Fantasy Orange Cake și se rulează o mini ruladă si se lasă la friger. După stabilizare, se taie în bucăți de 5 cm lungime.

Glazură și decor
Se încălzește Chocolatier Profi Nero după care turnăm glazura.

Chocolate Butterfly

Produse

Cream Mango

Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Fantasy Orange Cake

Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă și incluziuni de portocală.