Chocolate Butterfly
Chocolate Butterfly
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Fantasy Orange Cake |
0,175 | kg | ouă | |
0,075 | kg | ulei | |
0,125 | kg | apă | |
Cremă de mango | 0,700 | kg | Cream Mango |
Glazură și decor | 0,400 | kg | Chocolatier Profi Nero |
decorațiuni Bon Ton |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 8 minute.
Cremă de mango
După omogenizare, Cream Mango se întinde pe foaia de Fantasy Orange Cake și se rulează o mini ruladă si se lasă la friger. După stabilizare, se taie în bucăți de 5 cm lungime.
Glazură și decor
Se încălzește Chocolatier Profi Nero după care turnăm glazura.
Produse
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Fantasy Orange Cake
Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă și incluziuni de portocală.