Charcoal Macarons
Charcoal Macarons
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Macarons | 1,000 | kg | Almond Macaronmix |
0,200 | kg | apă | |
0,070 | kg | carbune activ pudră | |
Cremă de vanilie | 0,250 | kg | Milano Cream Vanilla |
0,500 | kg | apă |
Mod de lucru
Macarons
Ingredinetele se mixează cu paleta timp de 5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă cu poșul prevăzut cu dui în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt sau pe pres de silicon special. Coacerea se realizează la temperatura de 125°C, timp de aproximativ 25 minute.
Cremă de vanilie
Ingredientele se spumează cu ajutorul telului la viteză mare pentru 5 min, apoi se aplică cu poșul prevăzut cu un dui stelat un strat subțire de cremă.
Mod de ansamblare
- macaron
- cremă
- macaron
Produse
Milano Cream Vanilla
Pudră instant, pentru prepararea la rece a cremelor cu aromă de vanilie, destinată umplerii şi decorării produselor de patiserie și cofetărie.