Belgian Rose
Belgian Rose
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat de portocală | 0,500 | kg | Fantasy Orange Cake |
0,125 | kg | apă | |
0,075 | kg | ulei | |
0,175 | kg | ouă | |
Cremă de caramel sărat | 0,400 | kg | Chocollina Salted Caramel |
0,250 | kg | Rosette | |
Glazură și decor | Arabesque Noir 58 | ||
pudră alimentară aurie |
Mod de lucru
Blat de portocală
Se mixează toate ingredientele cu ajutorul paletei timp de 5 minute la viteza mare, compoziția se întinde în tavă 60/40 cm și se coace la 200°C timp de aproximativ 5 minute. După coacere și răcire, blatul se sfărâmă și se adaugă 0,400 kg unt moale și se omogenizează, după care se pune în mulaj de silicon și se lasă la congelator minim 2 ore.
Cremă de caramel sărat
Se încălzește la Bain Marie, Chocollina Salted Caramel și se adaugă Rosette spumată. Se aplică pe blatul congelat cu ajutorul unui posh cu dui.
Mod de ansamblare
- blat
- cremă
- blat
- cremă
- glazură
- decor
Produse
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Arabesque Noir 58
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 58% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată neagră, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.
Fantasy Orange Cake
Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă și incluziuni de portocală.
Chocollina Salted Caramel
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de caramel sărat, pentru produse de cofetărie și patiserie.