Gluten-free cu
Zero problem
Fara Gluten?
Fara Compromisuri?
Zero Problem.
Este o provocare sa inlocuiti glutenul fara aproape niciun impact asupra gustului, texturii si formei produselor finale, fie ca este vorba de o paine, prajitură sau croissant. Din 2008, Zeelandia dezvolta solutii personalizate perfect in conformitate cu nevoile clientilor, rezultand un salt inainte in gust si textura.
Panificatie.
Mixurile noastre de pâine fără gluten oferă plăcerea pâinii adevărate, care isi pastreaza prospetimea pe o perioada indelungata.
Cofetarie.
Cu mixurile de cofetarie fara gluten, este posibil sa dezvolati prajituri moderne, deserturi clasice si traditionale pentru clientii vostri cu intoleranta la gluten.
Exploram impreuna solutii inventive.
Produsele de panificatie fara gluten reprezinta o piata în crestere. 1 din 10 persoane din intreaga lume urmeaza o dieta fara gluten, iar consumatorii se asteapta ca aceste produse sa ofere acelasi gust, textura si aspect cu care sunt obisnuiti. Iar acest lucru necesita o abordare personalizata.
Procese perfecte
Zeelandia intelege ca procesabilitatea buna este importanta in procesul de productie. Inlocuind glutenul cu alte ingrediente, aluatul nostru isi mentine caracteristicile si este bine structurat.
Inovatie continua
Zeelandia cauta in mod constant noi inovatii. Si am reusit! Am dezvoltat o reteta de croissant fara gluten care poate concura cu originalul.
Parteneriat pentru succes
Cu decenii de cunostinte si expertiza, Zeelandia stie ca nu exista o solutie unica. Prin urmare, oferim intotdeauna asistenta tehnica si cream solutii personalizate.
Contacteaza-ne!
Lasa datele tale de contact mai jos. Un reprezentant Zeelandia te va contacta in curand.